Dansk
English

- handcrafted wooden bike racks

SHOPPING BAG (0)‏

BLOG POST

New Blog

August 27, 2013

Det er nu snart 4 måneder siden at vi gik i luften med Copenhagenroad.com. Udover at sælge vores cykelophæng, bruger vi tiden på optimering ift. Google, og på diverse hjemmeside forbedringer. Vi har købt bogen SEO 2.0 til at forbedre vores position i Google, bogen er skrevet af danmarks førende søgemaskine optimerings ekspert Mikkel DeMib. Bogen kan købes på http://seo.demib.dk/koeb-seo/index.htm

 

Udover at forsøge på at få vores hjemmeside op af den gyldne rangstige i Google, så bruger vi også tiden på at designe endnu et cykelophæng. 

 

English

Its been almost 4 months since we launched Copenhagenroad.com. Besides spending time selling our wooden bike racks, we have done a lot of 'Search Engine Optimization' and made some improvements to our website. We have used the book SEO 2.0 by Mikkel DeMib, one of the worlds leading SEO experts, in order to improve our position in Google.

 

However, we have also spend our time designing a new version of the bike rack which we hope to have on the shelves by the end of 2013.

 

Tags:

Please reload

Featured Posts

New Blog

August 27, 2013

1/1
Please reload

Recent Posts

December 13, 2017

September 8, 2017

September 2, 2015

Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Google+ App Icon
  • LinkedIn Social Icon

Information

Følg Os

Hjælp